Phil Cohen


Phil CohenFullt navn: Phil Cohen
Alder: 15-17
Sivil status: Singel
Bosted: Bayport
Yrke: Skoleelev
Beskrivelse: Liten og svartlugget
Første opptreden: «Hardyguttene og skatten i tårnet»

Phil Cohen er en av guttenes beste venner, og går på Den høyere skole i Bayport(1). Han er en liten og svartlugget gutt(3), som er slank og smidig(45). Phil er kjent for sine modige - for ikke å si dumdristige - eventyr(2).

Planen er at Phil Cohen skal begynne på «et eller annet» universitet når han er ferdig på gymnasiet(9). Han viser svært talent for tegning og maling(45), og liker godt å sette seg ned og tegne det han ser(45). Generelt er han flink på skolen, og for øvrig Chet Mortons rake motsetning(52). Han er stillferdig, kvikk i oppfattelsen og en nyttig venn å ha for hånden i farens stund(52). I spillsammenheng foretrekker han et slag biljard fremfor pingpong(45), og han kan finne på å invitere hele vennegjengen til fest hjemme hos foreldrene(52). Han er en lettvekter, men kjapp som en katt(62). I motsetning til de fleste av de andre vennene er han ikke med på skolens fotballag, men han er kretsmester i tennis(62). Han er også glad i sykling, og drar sågar på sykkelferie med kompisen Chet Morton til Irland(64).

På den musikalske fronten kan Phil spille hammondorgel, og er med i bandet Ekvator(57). Han driver også med fekting på fritiden(61), i likhet med vennene. Phil jobbet en gang på museum, der han restaurerte gamle kunstgjenstander(62).

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons