Day of the Dinosaur<< Forrige bok
      Neste bok >>

Nummer: 128
Utgitt: 1994
Sider: 160
Skrevet av: Ukjent
Forsideillustrasjon: Vince Natale
Norsk tittel: Ikke utgitt på norsk

Tagline:
Frank and Joe go toe to toe with a monster!

Handling:
Bayports nye stolthet er det toppmoderne dinosaur-museet som åpner i byen om få uker, og Hardy-guttene er spent på hva museet vil ha å by på.

Når de så tilfeldigvis møter en gammel venninne på gaten, og det viser seg at hun er ansatt ved museet, får de muligheten til å studere attraksjonene på nært hold. Men de oppdager straks at ikke alt går etter planen i den siste fasen før museet skal åpne.

Flere av attraksjonene rammes av sabotasje, og flere av de ansatte oppfører seg mistenkelig. Noen av dem har horn i sidene til hverandre, men også museumsdirektøren virker å være plaget. Og selv om flere av narrestrekene virker å være relativt uskyldige påfunn, vokser alvorer når Hardy-guttene blir forsøkt presset av veien vekk fra området.

Noen vil dem til livs. Hardy-guttene må ta affære for ikke å bli utryddet fra jordens overflate - slik dinosaurene ble det for 65 millioner år siden!

   "What was that all about?" Frank asked.
   "I wish I knew." Sally stared in shock after the paleontologist. "I never saw Carl so angry."
   "Who's Elsa Mansfield?" Frank asked.
   Sally turned back, shaking the shocked look from her face. "She's a scientist here at the museum - an expert on paleolithic art," she said. "You know, like the cave paintings done by Cro-Magnon people during the last Ice Age. Elsa is away at the moment on an expedition. I don't know why Lubski would call that 'disappearing.'"
   "What does Lubski want changed around here?" Joe asked, wondering about the man's threat.
   "That's one for you detectives," Sally said. "Maybe he's still mad at Parker."

Hovedkarakterer:
Frank Hardy
Joe Hardy

Andre faste karakterer:
Laura Hardy | Fenton Hardy | Tante Gertrude | Chet Morton (omtales)

Sentrale gjestekarakterer:
Sally Jenkins | Dr. Clarence Smith | Dan Parker | Carl Lubski | Tom Smedly | Raymond Casada | Gwen Flanders | Elsa Mansfield (omtales)

Locations:
Bayport

Liams vurdering:
Jeg hadde visse forhåpninger, mest på grunn av et spennende forsidebilde, men dette var svakt, direkte svakt. Ikke er det noe særlig til forbrytelser. Ikke noe særlig til forbrytere. Ikke noe særlig til fare, og egentlig ingen som helst spenning. For det meste loker Hardy-guttene rundt i en museumspark og synes det er forferdelig festlig med noen ikke-akkurat-avanserte dinosaur-roboter(!). Sukk. Klar stryk, og ingen taper noe på å hoppe over denne boken i samlingen.

Forsider:

USA, 1994.
Vince Natale.


Har du lest 'Day of the Dinosaur' på engelsk? Legg igjen en kommentar under!