Fullt navn: Brian Conrad
Alder: 18
Sivil status: Singel
Bosted: Bayport
Yrke: Skoleelev
Beskrivelse:
Første opptreden: «Nye Hardyguttene: Ekstrem fare»

Brian Conrad kan knapt kalles en venn av Hardy-guttene; i stedet er han den klassekameraten som Frank og Joe liker minst. Han dukker opp som et nytt tilskudd i serien Undercover Brothers, som på norsk ble utgitt under navnet Nye Hardyguttene. Han er, som Joe sier det, som «en tv-kanal med dårlige nyheter 24 timer i døgnet»(UB 1).

GUttene har imidlertid ikke annet valg enn å forholde seg til Brian, for begge to liker godt søsteren hans, Belinda. Frank er den som er mest forelsket i henne, problemet er bare at han er alt for klønete sammen med jenter(UB 1). Selv oppfører Brian seg truende mot enhver som viser interesse for søsteren(UB 2); ikke minst liker han å få Chet Morton gjennomgå på råttent vis(UB 2).

   Dessverre var Brian Conrad den siste «vennen» vi hadde lyst til å treffe – men den første som fikk øye på oss da vi nærmet oss fallskjermskolen.
   – Hvorfor skulle Brian på kurs akkurat i dag? stønnet jeg til broren min. – Snakk om uflaks.
   – Det minner mer om Murphys lov, skjøt Frank inn.
   – Hei, folkens! ropte den klassekameraten vi likte minst, fra parkeringsplassen. – Jeg så at dere hoppet. Men hvorfor tok dere et dobbelt tandemhopp, jentunger? Fikk dere nerver, eller?

–– Nye Hardyguttene: Ekstrem fare