Adelia Applegate


Fullt navn: Adelia Applegate
Alder: 55(?)
Sivil status: Singel
Bosted: Bayport
Yrke:
Beskrivelse: Opprinnelig blond, men nå mørkhåret
Første opptreden: «Hardyguttene og skatten i tårnet»

Søsken: Hurd Applegate
Far: Major Applegate

Søsteren til Hurd Applegate er like underlig som broren Hurd, som hun bor sammen med i det berømte Tårnhuset. Adelia sies å være 55 år gammel, noe hun selv aldri vedkjenner seg(1). Hun er ugift, og har nå nærmest en mørk og matt hårfarge etter at hun en gang i tiden hadde blondt hår(1). Adelia har også en spesiell smak når det gjelder klær(100).

Adelia er sjeldent i byen, og som regel holder hun seg helt for seg selv(1). Hun har en leilighet i det nyeste av tårnene i Tårnhuset, mens hennes bror bor i en tilsvarende leilighet i det gamle tårnet(100). De blir boende i leilighetene også når bygget selges til en entrepenør som vil utvikle flere leiligheter i Tårnhuset(100). I likhet med broren har hun ord på seg for å være enormt rik, men lever likevel enkelt og sparsommelig(1).

Adelia har en spiss tunge i starten av serien, og har ikke særlig mye tillit til Hardyguttene. Tonen forandres imidlertid fullstendig når de to finner den stjålne tårnskatten, og fra da av setter hun stor pris på både guttene og vennene deres.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons