Danger Unlimited<< Forrige bok
      Neste bok >>

Nummer: 79
Utgitt: 1993
Sider: 160
Skrevet av: Francess Lantz
Forsideillustrasjon: Brian Kotzky
Norsk tittel: På livet løs

Tagline:
When you're in the enemy's sights, there's no escaping his field of fire!

Handling:
Noen forsøker å sabotere flyet til Brett Cooper, «onkelen» til Joes nye kjæreste, Vanessa Bender. For Cooper kommer sabotasjen ubeleilig, ettersom han er nødt til å vinne flyracet «Ubegrenset» for å ha mulighet til å kunne få investorer med på laget.

Flyveren ønsker imidlertid ikke at Frank og Joe skal etterforske sabotasjeforsøkene, men de to guttene blander seg likevel inn i mysteriet.

Det holder på å få store konsekvenser: Under et oppvarmingsløp mister Cooper bevisstheten, og holder på å dra Frank med seg i døden.

Sistnevnte klarer imidlertid å hindre flyet i å styrte.

At mysteriet kan få en dødelig utgang, bekreftes imidlertid når en av de andre flyverne blir truffet av Coopers fly og omkommer under flystevnet.

Hardyguttene innser at de må finne ut av hvorfor Cooper ikke ønsker dem i etterforskningen. Har flyveren selv noen hemmeligheter som helst ikke skal avsløres?

Persongalleri:
Se den norske utgaven for utfyllende persongalleri.

Liams vurdering:
Om du elsker flystevner, elsker du denne boken. Alle andre får ingen stor glede av den. Plottet er i og for seg greit nok, men boka mangler rett og slett litt gnist. Få av de kjente bifigurene er med, og det blir litt for mye flyshow for oss som ikke er inne i flyverdenen. En sterk 2-er, men en 2-er.

Har du lest 'Danger Unlimited' på engelsk? Legg igjen en kommentar under!