Ethel Radley


Fullt navn: Ethel Radley
Alder:
Sivil status: Gift med Sam
Bosted: Bayport
Yrke:
Beskrivelse:
Første opptreden: Hardyguttene avslører baronen

Ethel Radley er kona til Sam som må lide under at mannen jobber som privatdetektiv. Det kan nemlig føre fru Radley selv opp i farer, og første gang vi møter henne er hun faktisk bastet og bundet til et seilgarn i sin egen leilighet(45). Også ved en annen anledning blir hun overfalt i sin egen leilighet, av skumle kjeltringer som endevender leiligheten og binder Ethel inne i et kott og knebler henne(81).

Denne leiligheten som Ethel og Sam bor i, ligger i sentrum av Bayport, et par kilometer fra Hardyenes hjem(45). Leiligheten er helt oppe i 17. etasje i et leilighetskompleks(81). Det kan tenkes at Ethel Radley har bodd utenbys tidligere, for det ble iallfall sagt at mannen hennes tok inn på hotell da han etterforsket saker i Bayport(30).

Selv om ektemannen ofte er opptatt med arbeid for herr Hardy, passer de to også på å dra til ferie sammen, eksempelvis på fjellet(85). Når de er borte, lar også Hardy dem være i fred.

At Ethel har omtanke for mannen, er det ingen tvil om. Hun blir trett og bekymret, og våker over ektemannens sykehusseng, når Sam faller i koma etter å ha blitt angrepet av et mystisk våpen(81). Og når Sam på toppen av det hele blir kidnappet fra sykehuset, faller Ethel inn i en sjokktilstand(81). Heldigvis får hun støtte fra venninner som Laura Hardy i slike tilfeller(81).

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons